Forventninger til JM2

Navn og alder:

Rie Bytoft, 21 år

 Baggrund og personlige interesser/fritid:

Jeg kommer fra en lille flække udenfor Randers, og har pendlet mellem Randers og Århus hele 1. Semester. Jeg er netop flyttet i en lækker lejlighed i Århus N sammen med min kæreste, Rasmus.

I min fritid prøver jeg at balancere lige dele navlepilleri, lange løbeture og en frygtelig masse øl både på den ene og anden siden af baren i Kurt Strandbar.

For at have råd til at drikke en masse øl og pleje mine (alt for) dyre madvaner, arbejder jeg som pædagogmedhjælper på et opholdssted for domsanbragte og psykisksyge unge mennesker i Hornslet.

 Hvad forventer du at få ud af dette undervisningsforløb?

Jeg forventer, at jeg bliver endnu mere varm på faget. Jeg forventer, at jeg vil kunne navigere sikkert i journalistiske genrer, og at jeg ikke længere skal famle efter vinklen. Jeg satser stærkt på, at jeg vil være totalt vinkelskarp, når jeg går på juleferie.

Og så forventer jeg, at få mange flere sjove interviewoplevelser med kilder, som kan udfordre mig på min professionalisme.

 Hvordan har du forberedt dig til forløbet?

Jeg har slappet en hel masse af, er flyttet 41,5 km tættere på skolen, og så håber jeg, at jeg har læst det påkrævede pensum, når denne artikel er afsluttet.

 Hvad kan du især bidrage med i gruppe-/par-arbejde?

Jeg er meget ambitiøs, så jeg tror, at jeg kan putte noget krudt i gruppen. Jeg kan godt lide at give feedback, og jeg elsker at modtage det, derfor tror jeg., at jeg kan bidrage med en god feedbackkultur.

Derudover lugter min madpakke altid dårligt, så jeg kan bestemt også bidrage med en klam madpakkelugt, hvis vi tager gruppearbejdet med til frokost.

 Hvad er dine ambitioner for forløbet (evt. på en skala fra 1-10)

Min ambitioner er at forbedre mig hver dag og suge alt viden til mig. Og at have en fest med undervisningen og læringen!
Mit ambitionsniveu er en klar 10’er, ellers kan jeg ikke rigtig se nogen seriøs grund til at være her, hvis jeg ikke gør mit bedste.

 

Fagligt set, hvad er så dine stærkeste og svageste sider?

Jeg er ambitiøs. Og har meget ringe sans om tid. Derfor kokser min tid ofte med alle de ting, som jeg gerne vil mine artikler. Så ender jeg nogle gange med en rigtig omgang lort, fordi jeg bliver sur på tiden og en halv-god artikel. Desuden kan jeg godt lide at være super effektiv. Jeg er bare ikke så god til det. Så jeg ender ofte med i effektivitetens navn at lægge mig fast på en vinkel og historie for tidligt. Det har resulteret i nogle historier, hvor jeg overser den gode vinkel.

 På hvilke områder vil du især gerne udvikle dig?

Jeg vil gerne blive bedre til at interviewe mere skarpt og fokuseret.

 Hvad vil du gøre for at udvikle dig på disse områder?

Øve mig alt det jeg kan. Jeg vil lytte til alle gode råd, afprøve dem og finde ud af, hvad der fungerer for mig.

Dette billede er 1 af de (højest) 3 selfies, der findes af mig. Det er kun taget, fordi jeg ville have et pænt billede på mit pressekort.  Det har taget mig 50000 timer at tage, fordi jeg følte mig så dum, når jeg sad der alene og gloede ind i min telefons kamera.

Dette billede er 1 af de (højest) 3 selfies, der findes af mig. Det er kun taget, fordi jeg ville have et pænt billede på mit pressekort.
Det har taget mig 50000 timer at tage, fordi jeg følte mig så dum, når jeg sad der alene og gloede ind i min telefons kamera.

 

rhfbh

Mine artikler og andet krims krams lavet på DMJX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *